Citymark Analys och Svefa – ett nytt partnerskap som ger fastighetsmarknaden ännu skarpare insikter

Fastighetsmarknaden utvecklas ständigt, och för att hålla sig steget före är det avgörande att ha tillgång till rätt data och insikter. Därför är vi på Citymark Analys glada att kunna meddela att vi nu har inlett ett strategiskt partnerskap med Svefa, ett av Sveriges ledande fastighetskonsultbolag. Genom att kombinera vår expertis inom marknadsanalys, hyres- och vakansmätningar med Svefas omfattande värderingskompetens, kommer vi tillsammans att skapa ännu djupare och mer träffsäkra analyser av den svenska fastighetsmarknaden.

Styrkan i samarbete – vad vi tillför varandra

Samarbetet innebär att vi på Citymark Analys nu har tillgång till Svefas noggrant framtagna direktavkastningskrav, en viktig indikator som används för att bedöma marknadens potential. Detta blir ett värdefullt datatillägg i vår analysverksamhet. Samtidigt tillför vi dem vår detaljerade vakansstatistik, vilket ger Svefa och deras kunder ett bredare perspektiv på fastighetsmarknadens utveckling.

Insikter som driver beslut – våra kunders fördel

Vårt samarbete handlar inte bara om att kombinera data – det handlar om att erbjuda våra kunder den mest omfattande marknadsanalysen som marknaden kan erbjuda. Som Tor Borg på Citymark Analys uttrycker det:

”Vårt samarbete med Svefa gör det möjligt för oss att tillföra exakt marknadsstatistik på ett för oss helt nytt analysområde. Våra egna analyser ger med det en ännu bredare bild av marknadsutvecklingen, vilket ger våra kunder ett ovärderligt försprång i sina strategiska beslut.”

Framåt kommer delar av våra analysrapporter därmed att kunna innehålla insikter baserade på Svefas statistik, vilket gör att vi kan leverera ännu mer djupgående analyser som täcker större delar av fastighetsmarknadens spektrum än tidigare. Detta betyder att våra kunder kan ta starkare och mer träffsäkra beslut, baserade på både historiska trender och aktuella marknadsdata.

Vad betyder detta för dig?

Genom vårt nya samarbete kan Citymark Analys erbjuda ett bredare och mer komplett beslutsunderlag för dig som är verksam i fastighetsbranschen. Oavsett om du är fastighetsägare, investerare eller analytiker ger vårt nya samarbete dig en djupare förståelse för marknadens utveckling och framtidsutsikter. Vi är övertygade om att våra gemensamma insikter kommer att ge dig det försprång du behöver för att navigera och ta beslut i en ständigt föränderlig marknad.

Vill du veta mer om vår analysverksamhet och hur vi kan hjälpa dig? Kontakta Tor Borg på [email protected], eller läs mer om våra tjänster här.