Välkommen till CityMark Sverige

CityMark – din partner på den kommersiella hyresgästmarknaden.

CityMark är ett affärsinriktat nav mellan aktörerna på den kommersiella hyresmarknaden. Vi kartlägger, bearbetar och distribuerar kundnyttig information från den kommersiella hyresmarknaden till fastighetsägare och leverantörer.
Vi vill erbjuda dig rätt företag, rätt kontaktperson i rätt tid.

CityMark arbetar exklusivt på den kommersiella hyresmarknaden och har så gjort sedan 1991.

Vår tjänst för hyresgäster

Helt utan kostnad kan vi hjälpa dig som hyresgäst att söka efter den optimala lokalen.

Allt vi behöver för ett så bra lokalförslag som möjligt från våra kommersiella fastighetskunder är information om er lokalsituation och framför allt ert behov av ny lokal.
 
Våra fastighetskunder kommer själva att kontakta dig med förslag på vakanta lokaler med passande behov om rätt lokaltyp, yta, arbetsplatser, område och service m.m.


Vår tjänst för er hyresgäster är helt kostnadsfri och förutsättningslös.
Era fördelar
Informationsoptimering

Via CityMark kommer ni att motta föreslagna
lokalförslag enligt era behov.
Enkelt och förutsättningslöst.Riktade urval av kvalificerade erbjudanden

Du kommer att få riktade erbjudanden som passar dina behov - och du bestämmer själv vilka erbjudanden som är av intresse för dig.Direktkontakt med rätt partner i rätt tidpunkt!

Du får en direktkontakt med starka fastighetsaktörer, vi har 90% av de stora kommersiella
fastighetsägare som kunder.
De kommer sedan själva att föreslå vakanta ytor och
erbjuda visningar och offerter.Kostnads- och tidsbesparing

Låt oss söka lokaler och spar tid.
Låt de matchade lokalförslagen komma till er!Basdata

Enkel data om er nuvarande situation, såsom kontraktsdata och behovet av ny lokal är allt som behövs för att våra kunder ska kunna återkomma med bästa möjliga lokalförslag.Exklusivitet

Era uppgifter förmedlas enbart till CityMarks samarbetspartners. Andra aktörer har inte access till dem, och vi säljer dem inte vidare. Era fördelar

Via CityMark kommer ni att motta föreslagna
lokalförslag enligt era behov.
Enkelt och förutsättningslöst.

Du kommer att få riktade erbjudanden som passar dina behov - och du bestämmer själv vilka erbjudanden som är av intresse för dig.

Du får en direktkontakt med starka fastighetsaktörer, vi har 90% av de stora kommersiella
fastighetsägare som kunder.
De kommer sedan själva att föreslå vakanta ytor och
erbjuda visningar och offerter.

Låt oss söka lokaler och spar tid.
Låt de matchade lokalförslagen komma till er!

Enkel data om er nuvarande situation, såsom kontraktsdata och behovet av ny lokal är allt som behövs för att våra kunder ska kunna återkomma med bästa möjliga lokalförslag.

Era uppgifter förmedlas enbart till CityMarks samarbetspartners. Andra aktörer har inte access till dem, och vi säljer dem inte vidare. 

Ni söker och vi hittar er lokal!
Gå och registrera din sökning.
© plainpicture/Fancy Images
CityMark matchar ihop hyresgäster
och kommersiella fastighetsägare.
CityMark directly connects tenants and landlords of commercial properties.
Vår tjänst för fastighetsägare

CityMark erbjuder kommersiella fastighetsaktörer såsom fastighetsägare, förvaltare och fastighetskonsulter etc – den högsta nivån av händelsebaserad data för marknadsföring och proaktivitet.

CityMark erbjuder stor kunskap om den kommersiella hyresgästmarknaden i storstadsregionerna. Vi kartlägger potentiella hyresgäster och hjälper till att matcha dem med er och era vakanser.

Vi kartlägger kontinuerligt de kommersiella hyresgästerna genom att intervjua beslutsfattare och lokalansvariga angående deras lokalsituation och framtida behov. Vi hjälper er att nå rätt företag, rätt person i rätt tid!

CityMark hjälper er att optimera ert uthyrningsarbete och stödjer er i er strategiska planering för att ni ska utnyttja säljtiden på bästa sätt och hitta rätt hyresgäster för era vakanser. Vi är dina extraresurser och dina ögon och öron mot marknaden.

 

Våra tjänster är en del av er framgång!

Era fördelar
Proaktivitet

Genom att kontakta beslutsfattare via telefon får vi förstahandsinformation. Vi vet vilka som söker nya lokaler och vad de har för behov!Kvalitativa leads

Genom den kunskap du får från CityMark kan du lätt se vilka vakanta lokaler som överensstämmer med hyresgästens behov. På så sätt kan du enkelt ta fram ett matchande lokalförslag.Sänkta uthyrningskostnader

Via CityMark kan ni genomföra flera förhyrningar till en fast kostnad och därmed spara eventuella provisionskostnader m.m.Unika projekt

Vi agerar gärna konsultativt och hjälper till att identifiera matchande målgrupper för bearbetning av unika utvecklingsprojekt, vakanser, skapa affärsmöjligheter, undersökningar, riktad marknadsföring mm.Era fördelar

Genom att kontakta beslutsfattare via telefon får vi förstahandsinformation. Vi vet vilka som söker nya lokaler och vad de har för behov!

Genom den kunskap du får från CityMark kan du lätt se vilka vakanta lokaler som överensstämmer med hyresgästens behov. På så sätt kan du enkelt ta fram ett matchande lokalförslag.

Via CityMark kan ni genomföra flera förhyrningar till en fast kostnad och därmed spara eventuella provisionskostnader m.m.

Vi agerar gärna konsultativt och hjälper till att identifiera matchande målgrupper för bearbetning av unika utvecklingsprojekt, vakanser, skapa affärsmöjligheter, undersökningar, riktad marknadsföring mm.

© plainpicture/PhotoAlto
Stockholm
  • I Stockholm kartlägger vi
    över 16 miljoner kvm
Göteborg
  • I Göteborg kartlägger vi
    över 9 miljoner kvm
Öresund
  • I Öresund kartlägger vi
    över 10 miljoner kvm

  

Vi kan erbjuda er CityMarks tjänster i följande länder och marknader:
Produkter / Tjänster
Objekt

Få löpande information om lokalsökande företag. Aktuell händelsebaserad information med uppgifter om företags flyttplaner, lokalbehov, kontaktuppgifter och kontraktsdata.

Vi vet vilka företag som söker nya lokaler just nu, vill du också veta vilka?

Läs mer>>>

Projekt

Har du vakanser? Tillsammans med dig som kund identifierar vi och selekterar ut rätt målgrupp ur vår databas, för en riktad TM-aktivitet. Med hjälp av vår kunniga personal och unika data hjälps vi åt att finna intressenter, framtida hyresgäster och affärsmöjligheter.
 

Effektiv och snabb lösning för era vakanser!
Hittills i år har vi genomfört 90 unika TM uppdrag åt våra kunder med ett bra utfall på visningar/möten.

Läs mer>>>

Move

CityMark Move - för dig som erbjuder tjänster och produkter i samband med en företagsflytt.
Med denna tjänst erbjuder vi dig information om företag som tecknat sig för nytt kontrakt och kommer att flytta eller nyetablera. Du får all nödvändig information om flyttdatum, adresser och uppgiftslämnare.

Vi vet vilka företag som tecknat kontrakt och står inför en framtida flytt eller nyetablering, vill du också veta vilka?

Läs mer>>>

Timing

CityMark Timing är anpassad för dig som erbjuder tjänster och produkter relaterade till en lokalförändring. Med CityMark Timing når du rätt målgrupp i ett tidigt stadium. Du får all nödvändig information såsom företagsuppgifter, kontaktuppgifter och kontraktsdata på de företag som aktivt söker nya lokaler.

Som abonnent på Timing får du dagligen information om vilka företag som söker lokaler.

Läs mer>>>

Säljbrevservice

Med CityMark säljbrevservice når du företagen i rätt skede.
 
Välj mellan att göra enstaka utskick eller lägg upp en utskicksplan för en kontinuerlig bearbetning mot en specifik målgrupp. Självklart är dessa direktadresserade till rätt kontaktperson på företagen.

CityMarks mediepaket

Vill du komma i kontakt med kontaktpersonen/beslutsfattaren på de företag i Stockholm, Uppsala, Göteborg, Öresundsregionen som aktivt söker nya lokaler samt de företag vars kontrakt löper ut inom 15 månader?
Vi kan erbjuda dig bra annonseringsmöjligheter i tidningen CityMark 6 gånger per år, vår digitala E-tidning, vårt nyhetsbrev varje vecka, vår hemsida med branschaktuell information...

Läs merCityMarks mediepaket

Vi kan nu erbjuda våra kunder 5 olika marknadsföringsmöjligheter vars huvudmålgrupp är kommersiella hyresgästmarknaden och de hyresgäster som ligger tidsmässigt i fas att se över sin lokalsituation.
 
Tidningen CityMark adresseras till beslutsfattaren för hyreskontraktet på alla de företag i Stockholm, Göteborg och Öresundsregionen som söker ny lokal, eller vars kontrakt löper ut inom 15 månader samt till de som precis har signerat ett nytt hyreskontrakt. Samma person kan även nås via vårt nyhetsbrev som utkommer varje tisdag. I detta nyhetsbrev länkar vi till den digitala varianten av tidningen CityMark.
 
Vår förhoppning är kontaktpersonen och andra frekvent ska besöka vår nya hemsida, citymark.today med branschaktuell information som uppdateras flera gånger i veckan.
 
Det redaktionella konceptet i våra olika mediekanaler bygger på artiklar och nyheter som är intressant för den kommersiella hyresgästmarknaden. Vi erbjuder intressanta texter med tips och idéer kring lokalförändring från lokalsökning till kontraktsförslag, kontraktsskrivning, hyresgästanpassning, flytt och allt som berör det nya kontoret.
 
Tidningen CityMark publiceras 6 gånger per år och har en TS-kontrollerad upplaga på 39.600 ex. Klicka här för mer information.
Vi kan också erbjuda en unik möjlighet att göra ett smart e-postutskick. Kontakta oss så kan vi berätta mer.


Vi erbjuder det perfekta marknadsföringsutbudet om man vill nå rätt företag, rätt kontaktperson, vid rätt tidpunkt, med rätt budskap via våra mediekanaler.


Stockholm 4/2017
Göteborg 4/2017
Öresund 4/2017
Arkiv

Stockholm 3/2017

Göteborg 3/2017

Öresund 3/2017

Stockholm 2/2017

Göteborg 2/2017

Öresund 2/2017

Stockholm 1/2017

Göteborg 1/2017

Öresund 1/2017

Stockholm 9/2016

Göteborg 9/2016

Öresund 9/2016

Stockholm 8/2016

Göteborg 8/2016

Öresund 8/2016
FAQ

CityMark erbjuder en unik informationstjänst genom att koppla samman hyresgäster och fastighetsägare inom den kommersiella fastighetsmarknaden. Hyresgästen får hjälp i sitt sökande efter ny lokal och hyresvärden får överblick över de nuvarande behoven på hyresgästmarknaden.

CityMark - ett affärsinriktat nav mellan aktörerna på den kommersiella hyresmarknaden genom att kartlägga, bearbeta och distribuera kundnyttig information från den kommersiella hyresmarknaden till fastighetsägare och leverantörer.

CityMarks kommunikatörsteam kontaktar löpande hyresgäster på den kommersiella lokalmarknaden. Teamet samlar in detaljerade uppgifter om hyresgästernas nuvarande lokalsituation och framtida behov. Hyresgäster registrerade i CityMark databas kommer att få erbjudanden från fastigehetsägare av kommersiella lokaler och kommer på så sätt hitta sin optimala lokal.

Varje år genomför vi ca 50 000 personliga intervjuer av ca 20 000 företag och då kartläggs bl a kontaktpersoner, lokaler, hyreskontrakt och flyttplaner. Vi har kartlagt information om företags kontrakt, lokaler och flyttar sedan 1991 och tänker fortsätta med det. Vårt huvudkontor finns i Ljusdal och vi har filialer i Sveg och Stockholm.

CityMark erbjuder hyresgäster på den kommersiella lokalmarknaden möjlighet att systematiskt optimera sin nuvarande lokalsituation - utifrån individuella erbjudanden redan anpassade till deras aktuella behov. Tjänsten dessutom är kostnadsfri för hyresgästen och ger maximal nytta utan risk. Dessutom, tack vare direktkontakt med fastighetsägare, sparar hyresgästen de kostnader de normalt skulle betala för att kontakta fastighetsägare via tredje part. Tack vare vår personals mångåriga erfarenhet har beslutsfattare möjlighet att få frågor besvarade från en objektiv part.

Kontakta oss gärna på 0651-76 04 00 eller skicka ett mail till info@citymark.se . Vi ser fram emot att få berätta mer om oss och svara på er frågor.
Företag som bedriver sina verksamheter i främst kontors-, lager- och produktionslokaler.
Företag från tre anställda i Öresund och Göteborg och från fem anställda i Stockholm.

Företag som erbjuder kommersiella lokaler är en primär del av CityMark nätverk - det vill säga ägare och förvaltare av kommersiella fastigheter. Självklart även konsulter och leverantörer kopplade till en lokalförändring.

Den information som samlats in kommer endast att delges en begränsad krets av kunder. Ett målinriktat urval av data möjliggör fastighetsägare att kontakta dig direkt med erbjudanden.

CityMark är en del Marknadsdata Information i Ljusdal AB. Marknadsdata Information är en del av DocuNordic, nordens ledande leverantör av bygg- och fastighetsinformation.

© plainpicture/Fancy Images
Om oss/referenser

CityMark startade i Stockholm 1991. I dag finns vi representerade i fyra länder och elva städer i Europa.
Sedan början på 2000-talet har CityMark utvecklat nya tjänster och tagit nya marknadsandelar.
Hela vår verksamhet är baserad på vår unika kunskap om hyresgästernas lokalsituation och deras lokalbehov.


Referenser

"CityMark är en pålitlig partner när det gäller att leverera marknadsundersökningar av hög kvalitet. Vi har använt dem i flera år nu och är mycket nöjda med samarbetet."


Anna Karin Langberg, Head of Marketing, CBRE Sweden - världens största kommersiella fastighetstjänster och värdepappersföretag erbjuder strategisk rådgivning och utförande för fastighetsförsäljning och leasing; företagstjänster; egendom, anläggningar och projektledning; banklån; bedömning och värdering; utvecklingstjänster; förvaltning investering; och forskning och konsultverksamhet.

 

Som en av de ledande kommersiella fastighetsprojektutveckarna i Norden strävar vi efter att nå ut till våra kunder på ett professionellt sätt. Det innebär att hitta rätt person att kontakta i rätt tid, vilket gör det möjligt för oss att komma med en vältajmad och lämpligt erbjudande av nya kontorslokaler. CityMarks tjänster har hjälpt oss i vårt arbete och vi uppskattar deras dagliga strävan efter kvalitet och deras engagemang i det de gör."


Fredrik Lantz, Leasing Manager, Skanska Kommersiell utveckling Stockholm

 

CityMark kännetecknas av ett trevligt bemötande, professionellt kunnande och bra service. De är duktiga på att hitta kunder och boka visningar, men även det skriftliga omdömet vid rapporterna är uttömmande och man får känslan av att själv ha haft kontakt med kunden. Man kan alltid lita på CityMark kan den produkt som de presenterar."


Helena Ekman, Uthyrningschef, Skandia Fastigheter

 
Kontakt
CityMark Sverige
Tingsgatan 2
827 32 Ljusdal
T +46 651 760 400
info@citymark.se

Svärdvägen 9
182 33 Danderyd
T +46 651 760 400
info@citymark.se

Kyrkogatan 7
842 32 Sveg
T +46 680 718 750
info@citymark.se
Örjan Eriksson
Försäljning
orjan.eriksson@citymark.se
T +46 651 760 400
M +46 70 582 30 01


Lotta Alkell
Försäljning
lotta.alkell@citymark.se
T +46 680 718 750
M +46 70 365 56 98


Daniel Roos
COO
daniel.roos@citymark.se
T +46 651 760 400
M +46 70 602 88 08


Jon Öst
Mediaförsäljning
jon.ost@svenskamedia.se
M +46 707 627 682


Maria Lundén
Projektkoordinator
maria.lunden@citymark.se
T +46 651 760 400
M +46 70 109 93 32


Jenny Karlsson
Produktionsansvarig
jenny.karlsson@citymark.se
T +46 840 944 723
 
© plainpicture/ponton

Sök lokal

Image CAPTCHA
Ange de tecken som visas i bilden.